Winter Senses Scavenger Hunt

0
Winter Senses Scavenger Hunt

Σας αρέσει αυτό που διαβάζετε; Μοιράσου το!

Οι σύνδεσμοι συνεργατών και παραπομπής χρησιμοποιούνται παρακάτω για την προώθηση προϊόντων που αγαπώ και προτείνω. Λαμβάνω προμήθεια για τυχόν αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των συνδέσμων. Ανατρέξτε στην πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακόμα κι αν ο χειμώνας σας είναι κρύος, είναι μια εξαιρετική στιγμή να αναζητήσετε διαφορετικά αξιοθέατα, ήχους, γεύσεις και μυρωδιές που σχετίζονται με τον χειμώνα. Δημιούργησα αυτό το χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών αισθήσεων για να βοηθήσω το παιδί σας να εξερευνήσει όλες τις αισθήσεις του, συμπεριλαμβανομένης της κίνησης.

Δραστηριότητες κυνηγιού οδοκαθαριστών Winter Senses

Εδώ είναι οι διασκεδαστικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενθαρρύνετε το παιδί σας να εξερευνήσει με τις αισθήσεις του τους χειμερινούς μήνες.

Δεδομένου ότι ζω στις ΗΠΑ και έχω έναν κρύο χειμώνα, αυτές οι δραστηριότητες σχετίζονται κυρίως με τον κρύο καιρό. Μπορείτε να ελέγξετε το κυνήγι οδοκαθαριστών της άλλης εποχής για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον καιρό όπου βρίσκεστε:

Όλες αυτές οι δραστηριότητες θα πρέπει να ολοκληρώνονται με την επίβλεψη ενηλίκου. Μπορείτε να παραλείψετε αυτά που μπορεί να μην είναι τα καλύτερα για το παιδί ή την οικογένειά σας.

Μυρωδιά (Οσφρητικό σύστημα)

πευκοβελόνες

ζεστή σοκολάτα

κανέλα

μέντα

φωτιά στα ξύλα

Γεύση (γευστικό σύστημα)

χιόνι

κανέλα

ζεστή σοκολάτα

ζεστό μηλίτη

παγοκρύσταλλος

μέντα

Δείτε (Visual System)

μια νιφάδα χιονιού

ένα καρδινάλιο (κόκκινο) πουλί

σκίουρος ή σκίουρος

ένας χιονάνθρωπος

ένα δέντρο χωρίς φύλλα

πευκοβελόνες

Ακούω (Ακουστικό Σύστημα)

τσάκισμα χιονιού

πουλιά που τραγουδούν

άνεμος που φυσάει

εκχιονιστικό

ησυχία αφού χιονίσει

Αφής (Σύστημα αφής)

παίξε στο χιόνι

αγγίξτε κάτι κρύο

αγγίξτε κάτι ζεστό

φλοιός δέντρου

Κίνηση (ιδιοδεκτικό και αιθουσαίο σύστημα)

πηγαίνετε για έλκηθρο

σκάψτε μια σήραγγα χιονιού

κυλήστε κάτω από το λόφο στο χιόνι

φτιάχνω έναν χιονάνθρωπο

ρίξε μια χιονόμπαλα

Winter Senses Scavenger Hunt Δωρεάν λήψη με δυνατότητα εκτύπωσης

Για να λάβετε δωρεάν εκτυπώσιμη λήψη για το κυνήγι οδοκαθαριστών του χειμώνα, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στην παρακάτω φόρμα. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στα εισερχόμενά σας για να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο.

Εάν είστε νέοι στο GHOK, θα αρχίσετε επίσης να λαμβάνετε τα εβδομαδιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συμβουλές για την ανάπτυξη του παιδιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Εάν είστε συνδρομητής που επιστρέφετε, δεν θα εγγραφείτε δύο φορές. Η εισαγωγή της διεύθυνσης email σας παρακάτω επιτρέπει στον πάροχο email μου να γνωρίζει ποιο εκτυπώσιμο να σας στείλει. Επίσης, ευχαριστώ για την επιστροφή!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Σας αρέσει αυτό που διαβάζετε; Μοιράσου το!

Αλληλεπιδράσεις αναγνωστών

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: Η Heather Greutman είναι Πιστοποιημένη Βοηθός Εργοθεραπείας.

Όλες οι πληροφορίες στην Ιστοσελίδα προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστούν ιατρικές συμβουλές από ιατρό ή παιδίατρο. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν υποψιάζεστε οποιοδήποτε ιατρικό ή αναπτυξιακό πρόβλημα με το παιδί σας. Οι πληροφορίες στις Ιστοσελίδες δεν αντικαθιστούν τη σχέση μεταξύ θεραπευτή και πελάτη σε μια ατομική συνεδρία θεραπείας με ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που βασίζεται στην επαγγελματική τους αξιολόγηση. Οι πληροφορίες που παρέχονται στον Ιστότοπο παρέχονται «ως έχουν» χωρίς καμία δήλωση ή εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή.

Μην βασίζεστε στις πληροφορίες στον Ιστότοπο ως εναλλακτική για τις συμβουλές από τον επαγγελματία ιατρό ή τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Δεν πρέπει ποτέ να καθυστερήσετε την αναζήτηση ιατρικής συμβουλής, να αγνοήσετε τις ιατρικές συμβουλές ή να διακόψετε την ιατρική θεραπεία ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται στον Ιστότοπο. Όλες οι ιατρικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Όλες οι δραστηριότητες που περιγράφονται στον Ιστότοπο έχουν σχεδιαστεί για ολοκλήρωση με επίβλεψη ενηλίκου. Χρησιμοποιήστε τη δική σας κρίση με το παιδί σας και μην παρέχετε αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο πνιγμού στα μικρά παιδιά. Μην αφήνετε ποτέ ένα παιδί χωρίς επίβλεψη κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων. Λάβετε υπόψη και ακολουθήστε όλες τις συστάσεις ηλικίας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις δραστηριότητες. Το Growing Hands-On Kids δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τραυματισμό κατά την αναπαραγωγή οποιασδήποτε από τις δραστηριότητες που βρίσκονται σε αυτό το ιστολόγιο.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ Ο Ιστότοπος αναπτύχθηκε αυστηρά για ενημερωτικούς σκοπούς. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον Ιστότοπο. Το Growing Hands-On Kids δεν παρέχει καμία δήλωση, εγγύηση ή εγγύηση. Καταλαβαίνετε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Το Growing Hands-On Kids δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις που ενδέχεται να εμφανιστούν στον Ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μάθετε πώς γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων των σχολίων σας.

Schreibe einen Kommentar