Life Lately – To Vogue or Bust

0
Life Lately – To Vogue or Bust

Παραλία Κιτσιλάνο

Είναι τόσο αστείο πώς αλλάζει η ζωή. Πώς μπορείτε να κοιτάξετε πίσω σε μια τόσο σύντομη χρονική περίοδο (στην περίπτωσή μου, τα τελευταία δύο χρόνια) και έτσι, τόσα πολλά μπορούν να αλλάξουν. Νιώθω ότι έχω περάσει από τέτοιες τεράστιες προσωπικές και περιστασιακές αλλαγές και ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή τη στιγμή μπαίνω σε ένα πραγματικά συναρπαστικό, νέο στάδιο ζωής και τώρα που τα πράγματα έρχονται σύντομα, ήθελα να μοιραστώ μερικές από τις ενημερώσεις μου πριν ξεκινήσουν όλες!

Πρώτα από όλα…μετά από χρόνια (νομίζω 7 ή 8 σε αυτό το σημείο;) που έκανα To Vogue ή Bust με πλήρη απασχόληση… βρήκα μια νέα δουλειά!!!

Και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με αυτό. Όπως πιθανότατα με έχετε ακούσει να λέω πριν, πραγματικά μου λείπουν πολύ τα ταξίδια. Και ενώ αυτή είναι μια αρκετά ευρεία δήλωση που προφανώς παραπέμπει στη φυσική πράξη του ταξιδιού, το μέρος που μου έλειψε εξίσου, αν όχι σχεδόν περισσότερο, ήταν η πτυχή της αφήγησης και της κοινής χρήσης. Νιώθω ότι όλοι έχουμε τα διαφορετικά χαρίσματα, τα ταλέντα και τον σκοπό μας, και για μένα, αισθάνομαι πραγματικά ευθυγραμμισμένος με το να μοιράζομαι την ομορφιά και τη μαγεία ενός προορισμού, ανοίγοντας αυτό το μέρος του κόσμου σε ένα νέο κοινό που μπορεί να βιώσει όλα όσα χρειάζεται προσφορά και να σε αγγίξει ή να αλλάξει το ταξίδι.

Moraine Lake Rockpile

Οπότε όλα αυτά είπαν, αυτή η δουλειά είναι τέλεια… Θα συμμετάσχω Προορισμός Καναδάς ομάδα που ξεκινά στις 19 Απριλίου ως ο Διεθνής Ειδικός Περιεχομένου τους, εστιάζοντας στις διεθνείς αγορές τους (μεταξύ αυτών η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία), βοηθώντας να φέρουμε τις απίστευτες ταξιδιωτικές εμπειρίες που είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε εδώ στον Καναδά στο διεθνές κοινό και στους ταξιδιώτες. Είμαι τόσο πολύ περήφανος που είμαι Καναδός, για να μην αναφέρουμε ότι μερικές από τις αγαπημένες μου ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι στην πραγματικότητα εδώ στον Καναδά (και έχω ταξιδέψει σε αυτόν τον κόσμο αρκετά!)…Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό που μοιάζει όχι μόνο μια φυσική εξέλιξη για μένα όσον αφορά την καριέρα αυτή τη στιγμή, αλλά επίσης να στηριχτώ πλήρως σε ένα κομμάτι μου επαγγελματικά και προσωπικά που μου φέρνει τόση χαρά.

Όταν συνέβη για πρώτη φορά ο COVID και μετά ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος κυριολεκτικά μέρες μετά, η ζωή ένιωσα ότι πήρε μια τέτοια απότομη τροπή για μένα (με μερικούς πολύ θετικούς τρόπους, αλλά και με μερικούς πολύ δύσκολους τρόπους). Αν θυμάστε, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου μου εκείνη την εποχή βασιζόταν σε ταξίδια (κάτι που θα φέρω ακόμα σε εσάς εδώ στο TVOB, προφανώς, ιδιαίτερα ορισμένα διεθνή ταξιδιωτικά σχέδια που προσπαθούμε να συντάξουμε τον επόμενο χρόνο ή δύο, και με οικογενειακή γωνία τώρα!). ξαναδιάβασα Ο Αλχημιστής κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα χαμένης περιόδου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά πάλι μετά τον τοκετό. Κλασικός Κριός, δεν μπορώ να παραποιήσω τίποτα, γι‘ αυτό συχνά ήμουν πιο ήσυχος εδώ. Ένιωσα ότι τα πράγματα είχαν κολλήσει και μου έλειψαν τα ταξίδια και ένιωσα ότι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν ήξερα πού να πάω και είχα εμμονή με το μωρό μου, αλλά μου έλειπε και η επαγγελματική ολοκλήρωση και…απλά ένιωθα χαμένος. Έχω περάσει από αυτόν τον κύκλο (καλά, όχι αυτόν τον συγκεκριμένο, αλλά μια επανάληψη παρόμοια με αυτόν) αρκετές φορές για να ξέρω ότι όσο δυσάρεστο κι αν είναι να νιώθω χαμένος, συνήθως αυτό σήμαινε ότι βρισκόμουν στον γκρεμό ενός καινούργιου, έτσι ήμουν ενθουσιασμένος από μια άποψη, αλλά και απλώς ένιωσα πολλή προσμονή για το πού θα κατευθυνόταν όλο αυτό και τι έπρεπε να κάνω στη συνέχεια.

Αν δεν έχετε διαβάσει Ο Αλχημιστής, ένα από τα κύρια θέματα και τις ιστορίες του μυθιστορήματος είναι απλώς να ακολουθήσετε τον «θρύλο σας», όποιο κι αν είναι αυτό. Να αναζητάς σημάδια και κλήσεις και να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Κάποια από αυτά μπορεί να μην είναι προφανώς παραγωγικά ή λογικά ή να μην έχουν νόημα εκείνη τη στιγμή, αλλά αν νιώθετε ότι σας καλούν να κάνετε κάτι, κάντε το. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Τόσο μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο ετών ήταν μια άσκηση για τη δέσμευσή μου σε αυτό, ιδιαίτερα όταν ένιωθα ότι υπήρχαν τόσα πολλά σε αναταραχή (η απόκτηση ενός μωρού, ένα τεράστιο μέρος της επιχείρησής μου κυριολεκτικά και μεταφορικά στηρίζεται σε ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κ.λπ.). Είτε έπαιρνα την πρώτη μου κινηματογραφική μηχανή σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο (κάτι στο οποίο συνεχίζω να κλίνω σκληρά γιατί νιώθω τόσο ελκυσμένος σε αυτήν… ήταν πολύ εκπληκτικό να λάβω την ανταπόκριση στα κοινωνικά δίκτυα για αυτό που έχω μοιραστεί, έτσι ευχαριστώ, παιδιά!) ή βρίσκοντας τον εαυτό μου ανεξήγητα τραβηγμένο στο να πάρω όλη μου την εμπειρία, τις δεξιότητες και τα πάθη μου και να τα εφαρμόσω σε μια νέα εμπειρία, πραγματικά προσπάθησα να κλίνω σε όλα με την υπόσχεση ότι αυτό θα με οδηγούσε εκεί που χρειαζόταν να πάει.

Συζητούσα με μια φίλη για αυτό το τράβηγμα νωρίτερα φέτος και μου ανέφερε τον προορισμό Καναδά… είχα ψάξει ακόμα εκεί; Γιατί αυτό θα ταίριαζε τέλεια για μένα. Κοίταξα τις αναρτήσεις τους και είδα αυτή τη θέση που ήταν σχεδόν προσαρμοσμένη στα πάθη και τις δεξιότητές μου και είναι ακριβώς όπως όλα ένιωθα ευθυγραμμισμένα. Ένιωθα τα κομμάτια να πέφτουν στη θέση τους. Δεν έκανα πραγματικά ενεργή αίτηση, αλλά αυτό ένιωθα ότι ήταν ο δουλειά… η φυσική εξέλιξη στην οποία είχα τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω, και μόλις είδα την ανάρτηση, όλα έγιναν ξεκάθαρα (αν και φυσικά, δεν είχα τη δουλειά εκείνη τη στιγμή και ήξερα ότι θα υπήρχαν πολύ πιθανό έντονος ανταγωνισμός γι ‚αυτό, αλλά ένιωσα μόνο αυτό το κλικ και έβαλα τα πάντα στη διαδικασία υποβολής αίτησης).

Όπως συμβαίνει με κάθε κυβερνητική θέση, η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι αυστηρή, γι‘ αυτό εργάζομαι σε αυτό εδώ και αρκετό καιρό και έγινε η κλήση όταν τελικά μου πρότειναν τη θέση ακόμη πιο συναρπαστική και ανταποδοτική. Ο Ecstatic δεν αρχίζει να περιγράφει πώς ένιωσα όταν πήρα αυτό το τηλεφώνημα…Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής, και ενώ μου άρεσε να δουλεύω για τον εαυτό μου, το έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό Πραγματικά μου έλειψε η ατμόσφαιρα της συνεργασίας με άλλους ανθρώπους πιο συνεχή και στενά (τόσο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου στο TVOB περιλαμβάνει επίσης στενή συνεργασία, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για να συνεργαστώ με την ίδια ομάδα για να ζωντανέψω έργα και πρωτοβουλίες συλλογικά), τόσοι πολλοί λόγοι που απλώς πιστεύω ότι αυτό θα είναι τόσο εκπληκτικό για μένα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα φέρω ό,τι μπορώ στον ρόλο και την οργάνωση.

Αυτό που σημαίνει για το TVOB δεν είναι τίποτα, πραγματικά! Πραγματικά συναρπαστικό που μπορώ να συνεχίσω να μοιράζομαι αυτά που αγαπώ και όσα με συγκινούν και με ενθουσιάζουν ως συνήθως.

Όπως ανέφερα, αισθάνθηκα απλώς ανεξήγητα έλξη προς τον κινηματογράφο (και ενώ πάντα μου άρεσε η φωτογραφία, απλώς ένιωθα περισσότερη έλξη να εξερευνήσω αυτή την πλευρά αυτού που κάνω πρόσφατα) έτσι από το τυπογραφείο μου (ελπίζω να έρθω πολύ, πολύ σύντομα, απλά επιλύω κάποιες παραμορφώσεις προς το παρόν για να βεβαιωθώ ότι είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη εμπειρία αγορών για εσάς!), μέχρι να κάνω το πρώτο μου μάθημα φωτογραφιών, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αναπτύξω αυτή την πλευρά αυτού που αγαπώ και κάνε ακόμα περισσότερα. Επίσης, αισθάνομαι περισσότερο μια έλξη αρκετά περίεργα για τη μόδα, γι‘ αυτό είχα ξεκινήσει αυτό το blog όλα αυτά τα χρόνια πριν! Τελικά αισθάνομαι *εγώ* με τόσους πολλούς τρόπους… μου πήρε λίγο καιρό για να νιώσω ξανά αυτή την αυτοπεποίθηση στο στυλ, αλλά τώρα που είμαι εκεί, μου αρέσει πολύ να παίζω με το στυλ, την ομορφιά κ.λπ. αστεία πτυχή πλήρους κύκλου και σε αυτό γιατί είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μοιράζομαι πολύ περισσότερο από το περιεχόμενο που ήταν το θεμέλιο του TVOB αρχικά!

Έχω μερικές πραγματικά συναρπαστικές συνεργασίες επωνυμίας με το TVOB που έρχονται επίσης και αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι, ενώ ήμουν πάντα εξαιρετικά επιλεκτικός σχετικά με το ποιος συνεργάζομαι, αυτό δεν θα είναι ποτέ πιο αληθινό μόλις γίνω μέλος της ομάδας της DC και πρέπει να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός σχετικά με το τι αναλαμβάνω και κάνω στην πλευρά των πραγμάτων TVOB, οπότε οτιδήποτε έρχεται στο στάδιο είναι συνεργασίες με τις οποίες έχω πραγματικά, πραγματικά εμμονή.

διπλή έκθεση σε κάμερα φιλμ

Τέλος, ενώ δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε κάποιο μέρος, η τελευταία μου μικρή ενημέρωση είναι ότι αυτή τη στιγμή ψάχνουμε πολύ, πολύ συντονισμένα για ένα νέο σπίτι και θέλω να σας φέρω παιδιά σε αυτή τη διαδικασία λίγο περισσότερο.

Η ελπίδα είναι να μετακομίσω μέχρι αυτό το καλοκαίρι που πρόκειται να σηματοδοτήσει το τέλος ενός πολύ ιδιαίτερου κεφαλαίου και θέσης στη ζωή μου που ζω εδώ δίπλα στο νησί Granville, καθώς πιθανότατα θα επιστρέψουμε στη Βόρεια Ακτή. Όπως είπα στην αρχή αυτής της ανάρτησης, τόσα πολλά μπορούν να αλλάξουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και μερικές φορές η ζωή σε πάει εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντα ήθελα να μείνω σε αυτό το καπό… είναι τόσο ξεχωριστό για μένα και ανεξάρτητα από το πού προσγειωθούμε (ακόμα ψάχνουμε εδώ, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγουμε, απλά αισθάνομαι ότι είναι πιο πιθανό να πλησιάσουμε και τα δύο οι οικογένειές μας), αυτό θα είναι πάντα ένα τόσο ξεχωριστό μέρος για μένα και ένα που επισκέπτομαι συνέχεια αν δεν μένω πλέον εδώ. Και παρόλο που έχω πει πολύ κατηγορηματικά στο παρελθόν ότι δεν θα επιστρέψω στη Βόρεια Ακτή (νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή την τρελή αντίδραση στο μέρος που μεγάλωσαν), όχι μόνο μας αρέσει τόσο πολύ τώρα για την εγγύτητα στις οικογένειές μας, αλλά τόσα πολλά έχουν αλλάξει εκεί! Έχει τόσο πολύβουες τσέπες και είναι συναρπαστικό να σκέφτεσαι έναν χώρο που θα μας φιλοξενήσει λίγο καλύτερα και θα δώσει στον Cal την ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε πολλούς μικρούς του φίλους, σε πολλά πάρκα και φυσικά, στις οικογένειές του.

Τέλος πάντων, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα στα σκαριά, αλλά ήθελα απλώς να μοιραστώ αυτήν τη θετική ενημέρωση και να το ολοκληρώσω προς το παρόν! Όπως ανέφερα προηγουμένως, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κατά κάποιο τρόπο τα απόλυτα καλύτερα χρόνια της ζωής μου (βλέπε: Callum), αλλά από πολλές απόψεις ήταν πραγματικά, πραγματικά απίστευτα δύσκολα για μένα. Αν υπάρχει κάτι με το οποίο δεν νιώθω άνετα συνήθως, είναι να νιώθω χαμένος. Νομίζω ότι θα ένιωθα λίγο χαμένος από την απόκτηση μωρού, ανεξάρτητα από το στοιχείο του COVID, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς κ.λπ. Αλλά ακόμα και χωρίς να συνέβαιναν όλα αυτά, κοιτάζοντας πίσω στο 2019 πριν συμβεί όλο αυτό, ήμουν ήδη αρχίζει να νιώθει αυτή τη φαγούρα. Κάτι έπρεπε να αλλάξει και εγώ έπρεπε να εξελιχθώ, και τότε και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή ή τα παγκόσμια γεγονότα τα επιτάχυναν όλα αυτά για μένα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να νιώθεις ευθυγραμμισμένοςειδικά μετά από μερικά χρόνια τεράστιων αλλαγών.

Εν πάση περιπτώσει, θα μοιραστώ ό,τι μπορώ καθώς θα ξεκινήσω με την DC αργότερα αυτόν τον μήνα… πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση, αλλά μπορεί προφανώς να είναι λίγο πιο ήσυχη σε όλες τις πλατφόρμες καθώς κάνω αυτή την αρχική προσαρμογή στη ζωή 9-to-5. Επίσης, ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτήν την αναζήτηση σπιτιού μαζί σας…είναι ένα παράφρων καιρός να προχωρήσουμε με αυτό (δεν υπάρχει χώρος για να στριμώξουμε από άλλους ανθρώπους σε αυτή την προβολή τις προάλλες, είναι απλώς ένα τόσο τρελό ζήτημα ζήτησης-προσφοράς αυτή τη στιγμή) και η αγορά είναι ακόμα τόσο καυτή, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και αισιόδοξοι σύντομα θα βρούμε το κατάλληλο μέρος για εμάς! Παρακαλώ στείλτε μου ό,τι συμβουλές για ακίνητα έχετε, είμαι όλος αυτιά!

Απλώς θέλω να πω ένα σοβαρό ειλικρινές ευχαριστώ σε εσάς παιδιά, ιδιαίτερα σε εσάς που είστε μαζί μου για χρόνια. Αν και δεν μοιράζομαι τα πάντα εδώ, νιώθω ότι το TVOB είμαι βασικά εγώ…τόσο ο ψηφιακός χώρος όσο και εγώ έχουμε αλλάξει, εξελιχθεί, μεγαλώσει και περιστραφεί με τα χρόνια και σημαίνει πολλά που είχατε να μοιραστείτε τη διαδρομή μαζί μου , και ελπίζω να μείνεις μαζί μου καθώς μπαίνω και εγώ σε αυτή τη νέα φάση της ζωής! Σας αγαπώ παιδιά.

Schreibe einen Kommentar