Χάρτινη χειροτεχνία δεινοσαύρων ⋆ Γονικό χάος

1
Χάρτινη χειροτεχνία δεινοσαύρων ⋆ Γονικό χάος

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Φτιάξτε μια εύκολη και διασκεδαστική χειροτεχνία δεινοσαύρων με το παιδί σας! Το παιδί σας προσχολικής ηλικίας θα έχει μια έκρηξη εξερευνώντας τεχνικές ζωγραφικής ενώ φτιάχνει τους αγαπημένους του δεινόσαυρους!

Χάρτινη πλάκα Δεινόσαυρος Χειροτεχνία για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Χρησιμοποιούμε συνδέσμους συνεργατών στον ιστότοπο για να σας βοηθήσουμε να βρείτε εύκολα τα στοιχεία που προτείνουμε.

Προμήθειες που χρειάζονται:

Και αν χρειάζεστε ένα βιβλίο για να συνδυάσετε αυτή τη χειροτεχνία, φροντίστε να επισκεφθείτε και να διαβάσετε όλες τις συστάσεις μας για τα καλύτερα βιβλία δεινοσαύρων για παιδιά!

Οδηγίες:

Συγκεντρώστε τις προμήθειες σας.

Πάρτε ένα μικρό κομμάτι μεμβράνης με φυσαλίδες και ταμπονάρετε πάνω του μπλε χρώμα. Σφραγίστε το βαμμένο μπλε περιτύλιγμα φυσαλίδων στο λευκό μεγάλο χάρτινο πιάτο. Επαναλάβετε με το πράσινο και το κίτρινο χρώμα μέχρι να καλυφθεί η χάρτινη πλάκα. Εάν δεν έχετε εύκολα διαθέσιμο περιτύλιγμα με φυσαλίδες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι, Q-tips ή ένα πλαστικό πιρούνι για να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική υφή ζωγραφικής.

Αφήστε να στεγνώσει. Το σώμα του dino θα πρέπει να στεγνώσει αρκετά γρήγορα αφού χρησιμοποιείτε ακρυλικό χρώμα.

Σε ένα πράσινο κομμάτι χαρτί κατασκευής, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να σχεδιάσετε το περίγραμμα του κεφαλιού του δεινοσαύρου με μακρύ λαιμό και τέσσερα πόδια για να δημιουργήσετε έναν βροντόσαυρο ή διπλόδοκο. Μη διστάσετε όμως να σχεδιάσετε οποιαδήποτε σχήματα είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε τους δικούς σας δεινόσαυρους! Για να δημιουργήσετε ένα τρικεράτο κόψτε το σχήμα του κεφαλιού ώστε να περιλαμβάνει κέρατα και ένα ρόστρο. Για να δημιουργήσετε ένα t-rex, κοντύνετε το λαιμό, προσθέστε αιχμηρά δόντια και δημιουργήστε δύο κοντά πόδια και δύο μεγαλύτερα πόδια.

Στο παρελθόν φτιάξαμε δεινόσαυρους από χαρτόνι που περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο πρότυπο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για να κόψετε τα σχήματα των δεινοσαύρων σας.

Κόψτε το χάρτινο πιάτο στη μέση για το σώμα του δεινοσαύρου. Και κολλήστε το κεφάλι και τα πόδια στο πιάτο.

Σχεδιάστε ένα μικρό χαμόγελο και ένα μάτι στο κεφάλι του δεινοσαύρου. Μπορείτε, επίσης, να κολλήσετε ένα μάτι με κούκλα αν θέλετε. Στη συνέχεια, βάλτε τον έτοιμο δεινόσαυρο σας στην οθόνη!

Μοιραστείτε αυτό το χάρτινο πιάτο χειροτεχνίας δεινοσαύρων

Οι κοινοποιήσεις σας είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται αυτός ο ιστότοπος και είμαι ειλικρινά ευγνώμων. Γνωρίζετε κάποιον φίλο που θα του άρεσε αυτό; Μοιραστείτε το στο Facebook ή αποθηκεύστε το στον αγαπημένο σας πίνακα δραστηριοτήτων για παιδιά στο Pinterest.

Άλλες ιδέες που θα λατρέψετε!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar