Ριγέ ταπετσαρία από πανί – Βοηθήστε με να αποφασίσω!

0
Ριγέ ταπετσαρία από πανί – Βοηθήστε με να αποφασίσω!

Είναι η 2η εβδομάδα του Πρωτοχρονιάτικη Πρόκληση ανανέωσης δωματίου, και είμαι ενθουσιασμένος που θα σας δείξω όλα τα δείγματα ταπετσαρίας από γρασίδι που έφτασαν από το Spoonflower. *Νομίζω* ξέρω ποιο θα επιλέξω, αλλά θα ήθελα όλοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας!

επιλογές ταπετσαρίας τραπεζαρίας

Από αριστερά προς τα δεξιά, σας αρέσει ένας, δύοή τρία? Όταν παρήγγειλα αυτά τα δείγματα, το ένα, η τριπλή ρίγα, ήταν το αγαπημένο μου. Τώρα, αφού τους είδα στο χώρο, πραγματικά λατρεύω δύο, το pinstripe. Αλλά το σχέδιό μου είναι να περιμένω μέχρι να αντιμετωπίσω την κατάσταση στο ταβάνι πριν αποφασίσω τι θέλω να κάνω με τους τοίχους.

επιλογές ταπετσαρίας

Η διαρροή διορθώθηκε και η οροφή επισκευάστηκε, οπότε τώρα πρέπει απλώς να επαναφέρω την ταπετσαρία στη θέση της και να αποφασίσω για ένα χρώμα βαφής.

ταπετσαρία οροφής

Θέλω να πω, το μαύρο είναι η προφανής επιλογή, αφού το γρασίδι είναι μαύρο και δεν θα ήταν μεγάλη αλλαγή.

μαύρο ταβάνι;

Αλλά επειδή πρέπει να ζωγραφίσω πάνω από το γρασίδι, νιώθω ότι θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό να πάω σε διαφορετική σχεδιαστική κατεύθυνση! Και γιατί να μην φτιάξετε λεμονάδα από λεμόνια, σωστά;! Το να βάψετε την οροφή στο ίδιο χρώμα μπλε με το νησί της κουζίνας θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε τους χώρους. Και μου αρέσει πόσο απαλό και λαμπερό αισθάνεται το μπλε.

μπλε οροφή;

Είστε black team ή team blue; Μια τέτοια απόφαση μπορεί να μου πάρει εβδομάδες για να αποφασίσω, αλλά δίνω στον εαυτό μου μόλις 24 ώρες για να αποφασίσει. Γιατί είναι απλά μπογιά! Και αν αλλάξω γνώμη, μπορώ απλώς να το ζωγραφίσω ξανά, σωστά;! 😉

Συνεχίστε Ίνσταγκραμ να δω τι χρώμα θα αποφασίσω! Και θα επανέλθω με μια ενημέρωση εδώ την επόμενη Τρίτη, και θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε πώς πάει η ζωγραφική αυτής της ταπετσαρίας οροφής με λιβάδι……ελπίζοντας να μην καταλήξω με μια τεράστια κράμπα στον λαιμό!

Τώρα πηγαίνετε να δείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες αυτήν την εβδομάδα!

Πρωτοχρονιά νέα ανανέωση δωματίου εικόνα συμμετεχόντων 2023

Casa Watkins Living // iris nacole // Τζένιφερ Ρίζο // JZ Holmes // Κατρίνα Μπλερ // Live Pretty On A Penny // Αγαπήστε την κατοικία σας // Maggie Overby Studios // Mocha Girl Place // Η εκλεκτική μου φωλιά // Μην παραλείπετε ποτέ το brunch // Μια εύχρηστη μαμά // Το πέμπτο μας σπίτι // Νότια κατάσταση του μυαλού // Αυτή είναι η ευδαιμονία μας // Tool Box Divas // Σύγχρονοι εσωτερικοί χώροιSchreibe einen Kommentar