Προδιαγραφές και λειτουργίες του σετ μικροφώνου-ακουστικού Binnune Wireless Gaming

1
Προδιαγραφές και λειτουργίες του σετ μικροφώνου-ακουστικού Binnune Wireless Gaming

Τι είναι τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Binnune;

Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Binnune με μικρόφωνο παρέχουν απόδοση υψηλού επιπέδου για την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών σε play station και υπολογιστή.

Στα βιντεοπαιχνίδια, οι ήχοι δεν είναι συνήθως σε μορφή MP3, καθιστώντας το πρόβλημα καθυστέρησης ήχου πιο εμφανές στα ασύρματα ακουστικά, σε αντίθεση με τα ενσύρματα ακουστικά.

Ωστόσο, το Binnune έχει βελτιωθεί στην ποιότητα του ήχου και σε ελάχιστο χρόνο θα γινόταν ένα από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά gaming στον κόσμο.

Οι κριτικές από επαληθευμένες αγορές στο Amazon αποτελούν απόδειξη της ποιότητας αυτών των ασύρματων ακουστικών παιχνιδιών με μικρόφωνο.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές των ασύρματων ακουστικών παιχνιδιών Binnune;

Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Binnune προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες σε σύγκριση με άλλα ακουστικά gaming στο ίδιο εύρος τιμών. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

Ασύρματο ακουστικό gaming Binnune με μικρόφωνο

  • Ο μοντέρνος σχεδιασμός βασίζεται στην άνεση

Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Binnune με μικρόφωνο είναι σχεδιασμένα ως ογκώδη και παχιά με φαρδιά στρογγυλεμένα ακουστικά.

Υπάρχουν δύο κοινά μοντέλα, το BW01 και το BW02 με παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ το Binnune wireless 2 έχει πιο προηγμένες δυνατότητες.

Τα αυτιά Binnune είναι καλυμμένα με μια παχιά επένδυση από ψεύτικο δέρμα για να φοριούνται για διαφορετικά μεγέθη αυτιών.

Από μέσα, η ταινία καλύπτεται επίσης με παχιά επένδυση. Αυτή η επένδυση κάνει το κεφαλόδεσμο εξαιρετικά άνετο στη χρήση για πολλές ώρες.

Το κεφαλόδεσμο του ακουστικού Binnune είναι κατασκευασμένο από χοντρό και ανθεκτικό πλαστικό. Η κεφαλόδεσμος περιέχει επίσης μια λεπτή ταινία αλουμινίου που εμφανίζεται μόνο όταν η κεφαλόδεσμος είναι τεντωμένη.

Τα ακουστικά παιχνιδιών Binnune προσφέρουν στους χρήστες του υψηλή απόδοση με ασύρματη συνδεσιμότητα 2,4 GHz για μια εμπειρία ήχου επαγγελματικού επιπέδου.

Προσφέρει επίσης την ευκολία της συνδεσιμότητας Bluetooth για τη σύνδεση φορητών συσκευών. Έχετε επίσης την επιλογή ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης με το μοντέλο BW02 pro.

Η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διακοπή σύνδεσης ή καθυστέρηση στα ενσύρματα ακουστικά σας.

Το πρόγραμμα οδήγησης των ακουστικών 50 mm σε συνδυασμό με τη συνδεσιμότητα χωρίς απώλειες 2.4G επιτρέπει στους χρήστες να ακούν κρίσιμους και διακριτικούς ήχους παιχνιδιού.

Επιπλέον, η κορυφαία ποιότητα ήχου αυτού του ακουστικού gaming σάς επιτρέπει να ακούτε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μην χάνετε καμία λήψη.

Δεν είναι μόνο για παίκτες, αν προσφέρετε εξυπηρέτηση πελατών, αλλά μπορεί επίσης να θέλετε να το έχετε ενεργοποιημένο για να επικοινωνείτε καλύτερα, να ακυρώνετε τον θόρυβο και να προσφέρετε πλήρη ποιότητα ήχου.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα ακουστικά gaming Binnune προσφέρουν μακροχρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2 ημέρες. Αυτό το ακουστικό μπορεί επίσης να τεθεί σε αδρανοποίηση όταν δεν μιλάτε για 10 λεπτά για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Τα ακουστικά παιχνιδιών Binnune υποστηρίζουν επίσης γρήγορη φόρτιση με θύρα τύπου USB-C. Η πλήρης φόρτιση των ακουστικών είναι ιδανική για να παίζετε βιντεοπαιχνίδια και να ακούτε μουσική όλη την ημέρα.

  • Ασύρματο παιχνίδι με χαμηλή καθυστέρηση

Το Binnune 2 Pro διαθέτει χαμηλή καθυστέρηση 38 mm για να παρέχει πιστότητα ήχου κορυφαίας ποιότητας, πολύ περισσότερο από τις άλλες συσκευές Bluetooth.

Επιπλέον, ο ήχος δεν συγχρονίζεται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις.

  • Συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές

Τα ακουστικά παιχνιδιών Binnune διαθέτουν υποδοχή 3,5 mm που είναι συμβατή με Xbox, PlayStation, PC, VR και διακόπτη Nintendo.

Επίσης, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με βιβλία Mac και iPhone. Επιπλέον, το Bluetooth των ακουστικών είναι επίσης συμβατό με το Bluetooth σχεδόν όλων των κινητών και φορητών συσκευών.

Schreibe einen Kommentar