Οι 5 καλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης- για τους λάτρεις των κατοικίδιων

1
Οι 5 καλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης- για τους λάτρεις των κατοικίδιων

Στο σημερινό θέμα, θα συζητήσουμε μερικές από την κοινωνική πλατφόρμα του Pet μέσω της οποίας τα κατοικίδιά σας μπορούν να κοινωνικοποιηθούν. Η κοινωνικοποίηση των κατοικίδιων δεν σημαίνει ότι τα κατοικίδιά σας αρχίζουν να αλληλεπιδρούν με άλλα κατοικίδια. Αυτές οι πλατφόρμες σάς δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζετε πιο βαθιά και με μεγαλύτερη ακρίβεια για το κατοικίδιο σας.

Ο καθένας από εμάς χρησιμοποιεί enter για να λύσει το ερώτημά του. Το Διαδίκτυο το κάνει πιο προσιτό. Το άλλο σημαντικό γεγονός είναι στις μέρες μας. Μπορείτε να βρείτε πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για ανθρώπους και κατοικίδια. Το να ανοίξετε το σπίτι σας για κατοικίδια είναι δύσκολο και δύσκολο για γονείς και παιδιά. Όταν σκέφτεστε οποιοδήποτε κατοικίδιο γύρω σας 24/7. Θέλετε το κατοικίδιο να κινείται ανάλογα. Εάν το επιθυμείτε, το κατοικίδιο ζώο σας κινείται σύμφωνα με εσάς. Του διδάσκετε μερικούς βασικούς κανόνες, αλλά αν δεν γνωρίζετε αρκετά για το κατοικίδιο ζώο σας, πρέπει να εξετάσετε ορισμένες κοινωνικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με κατοικίδια. Κοινωνική πλατφόρμα για κατοικίδια

Κορυφαίοι πέντε κοινωνικοί ιστότοποι για κατοικίδια

Συνδεθείτε λοιπόν με άλλους λάτρεις των κατοικίδιων, γνωρίζοντας αυτές τις πέντε πλατφόρμες κατοικίδιων που θα σας επιτρέψουν να μοιραστείτε συμβουλές, να υποστηρίξετε τα ζώα, να βρείτε ένα σπίτι για ένα κατοικίδιο που έχει ανάγκη και ίσως να κάνετε μερικούς νέους φίλους – ανθρώπους και ζώα. Κοινωνική πλατφόρμα για κατοικίδια

  • DOGGYBNB
  • TAG ΜΙΑ ΓΑΤΑ
  • Petvet.Κοινωνικό
  • Petzbe
  • Πεντανόστιμα

1. DOGGYBNB

Ένας γνωστός ιστότοπος συνεργατικής κατανάλωσης Airbnb, DoggyBnB λειτουργεί παρόμοια, μόνο με γούνινο καλεσμένους. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή iPhone παρέχει ένα κοινωνικό δίκτυο για τη φροντίδα των κατοικίδιων, επιτρέποντας στους ανθρώπους να λαμβάνουν λίγη βοήθεια κάθε τόσο από έμπιστους φίλους που μπορούν να φροντίσουν τα σκυλιά τους. Οι χρήστες στέλνουν ένα WOOF στο δίκτυό τους, αναφέροντας λεπτομερώς το αίτημά τους για βοήθεια και παρέχοντας ακόμη και μια ανταμοιβή για όσους απαντούν στην κλήση.

doggybnb Pet-Social-Platform

2. TAG ΜΙΑ ΓΑΤΑ

TAG ΜΙΑ ΓΑΤΑ είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για όλα τα κατοικίδια, ειδικά τις γάτες. Είναι επίσης η κοινωνική πλατφόρμα ενός κατοικίδιου ζώου. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iPhone και Android. Σε αυτόν τον κοινωνικό ιστότοπο, μπορείτε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές ράτσες γατών, τους τύπους τροφής τους και τις ανάγκες τους. Μπορείτε επίσης να μάθετε ποια ράτσα γάτας είναι η καλύτερη για εσάς ως κατοικίδιο. Εδώ θα βρείτε ενημερωτικά ιστολόγια και άρθρα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε οποιαδήποτε δραστηριότητα με τη γάτα σας.

Διαβάστε επίσης: Οι 5 πιο τρομερές ασθένειες των γατών

Η κοινωνική πλατφόρμα του Tag-A-Cat Pet

3. Petvet.Κοινωνικό

Το Petvet.Social είναι ένας κοινωνικός ιστότοπος που σας παρέχει μια πλατφόρμα για να μοιραστείτε τις συναρπαστικές και μοναδικές εμπειρίες σας με τα κατοικίδια ζώα σας. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε όλο το ιστορικό των κατοικίδιων, τις ανάγκες διαβίωσης και τις απαιτήσεις τροφής. Το Petvet είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για κατοικίδια που σας παρέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε να αγοράσετε για τα κατοικίδια ζώα σας. Κοινωνική πλατφόρμα για κατοικίδια

Petvet.social Η κοινωνική πλατφόρμα του Pet

4. Πετζμπέ

Το Petz είναι μια εφαρμογή που μοιάζει με το Instagram με το tagline „No Humans Allowed“. Το Petzbe έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο κατοικίδιο ζώο σας να συνδέεται με άλλα κατοικίδια ζώα σε όλο τον κόσμο, να συμμετέχει σε θεματικές φωτογραφικές προκλήσεις και να συμμετέχει στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω της εκδήλωσης κοινής χρήσης φωτογραφιών «Lend a Paw» μία φορά το μήνα. Με μια ενεργή και διασκεδαστική κοινότητα, αξιολάτρευτες φωτογραφίες και δεσμούς με φιλανθρωπικές οργανώσεις που σχετίζονται με κατοικίδια, το Petzbe είναι απαραίτητο για τους λάτρεις των κατοικίδιων και τους γούνινο φίλους. Κοινωνική πλατφόρμα για κατοικίδια

Με εφαρμογές για iOS και Android, στόχος του Petzbe είναι να φέρει όλα τα κατοικίδια ζώα σε όλο τον κόσμο σε μια στοργική, διασκεδαστική κοινότητα.

5. Yummy-Pets

Το Yummypets είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για κατοικίδια, διαθέσιμη ως εφαρμογή iOS, είναι μια κοινότητα με περισσότερους από 500.000 γονείς κατοικίδιων ζώων και δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιοκτήτες σκύλων και γατών. Οι περήφανοι ανθρώπινοι σύντροφοί τους γιορτάζουν τα άλογα, τα ερπετά, ακόμη και τα τρωκτικά.

Η ιδέα είναι να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις πιο γλυκές στιγμές των κατοικίδιων σας ενώ παρακολουθείτε ξεκαρδιστικά βίντεο με κατοικίδια και μαθαίνετε για θέματα συμπεριφοράς και υγειονομικής περίθαλψης από τους κτηνίατρους συνεργάτες της Yummypets. Με μια εμπειρία όπως το Instagram και ενεργή κοινότητα, το Yummypets είναι μια απόλαυση για τους γονείς κατοικίδιων ζώων.

Schreibe einen Kommentar