Κρύσταλλοι Ή Απορρίμματα Γάτας που δεν συσσωματώνονται

0
Κρύσταλλοι Ή Απορρίμματα Γάτας που δεν συσσωματώνονται

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα απορρίμματα γάτας όπως μη συσσωρευμένα, κρύσταλλα κ.λπ. και θα συζητήσουμε επίσης για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο τύπων απορριμμάτων γάτας. Θα συζητήσουμε επίσης για το ποια άμμο γάτας είναι πιο κατάλληλη για ποια ράτσα γάτας. Αυτό το άρθρο θα μας βοηθήσει επίσης να μάθουμε για την πιο κατάλληλη άμμο γάτας ανάλογα με τον καιρό.

Κρυστάλλινα απορρίμματα γατών

Κρυστάλλινα απορρίμματα γάτας όπως υποδηλώνει το όνομα ότι είναι φτιαγμένα από κρύσταλλα. Το κύριο συστατικό των κρυστάλλων είναι το πυριτικό νάτριο. Το υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον τύπο απορριμμάτων γάτας είναι πολύ αφυδατωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ισχυρή ικανότητα να απορροφά την υγρασία. Με άλλα λόγια, μπορεί να απορροφήσει την υγρασία σαν σφουγγάρι. Αφού γεμίσει αυτή η κρυστάλλινη άμμο γάτας με υγρασία και νερό, το silica gel μετατρέπεται σε μικρές χάντρες ή μπάλες.

Μια άλλη πτυχή όπου οι κρυσταλλικές στρωμνές λαμβάνονται υπόψη κατά μεγαλύτερη προτίμηση σε σχέση με τις μη συσσωρευμένες απορρίμματα είναι ότι οι χάντρες είναι τυπικά πολύ μικρότερες από μια συμβατική στρωμνή με βάση πηλό ή ξύλο. Επίσης, λόγω του μεγέθους τους και της σχετικά χαμηλής πυκνότητας, οι χάντρες είναι επίσης πολύ πιο ελαφριές. Ενώ πολλά από τα παραδοσιακά υλικά της άμμου της γάτας σας, ιδιαίτερα ο πηλός που χρησιμοποιείται σε αυτό το απορρίμματα γάτας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του The Crystal Litter Cat

Στη συζήτηση για τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται ή τα απορρίμματα γάτας Crytal, εδώ θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της άμμου Crystal Cat.

Πλεονεκτήματα

1. Αυτά τα απορρίμματα γάτας είναι σαν κρύσταλλα και είναι σημαντικά ελαφριά σε σύγκριση με τα άλλα.

2. Για μικρά γατάκια και μεγαλύτερες γάτες, αυτά τα κρυστάλλινα απορρίμματα γάτας είναι η καλύτερη επιλογή λόγω της μαλακής επιφάνειας τους. Τα πόδια της γάτας έχουν μια πιο απαλή αίσθηση στην επιφάνεια αυτών των κρυστάλλων.

3. Οι στρογγυλές χάντρες μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της παρακολούθησης, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ραβδώσεις για να πιάσετε στα μαλλιά της γάτας.

Μειονεκτήματα

1. Οι κρύσταλλοι είναι σαν τις χάντρες και κάποια στιγμή λόγω της σκληρής τους επιφάνειας αυτές οι χάντρες μπορούν να βλάψουν τις γάτες. Ειδικά εκείνες οι γάτες που έχουν απαλή υφή σώματος.

2. Τα κρυστάλλινα απορρίμματα παραμένουν ελαφριά σε σύγκριση με τα άλλα απορρίμματα γάτας ακόμα κι αν βρέχονται. Έτσι, όταν είναι πιο ελαφριά, τα κλωτσούν πιο εύκολα.

3. Δεν συσσωρεύονται εύκολα.

Απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται

Απορρίμματα γάτας που δεν συσσωρεύονται σε μια από τις πρώτες γέννες γάτας που κυκλοφόρησαν στο εμπόριο. Αυτή θεωρείται η καλύτερη επιλογή για όλους τους λάτρεις της γάτας. Λόγω της πιο ανθεκτικής ποιότητάς του, αυτή η άμμος γάτας είναι η πιο προτιμώμενη άμμος γάτας.

Τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται είναι κατασκευασμένα από το πιο απορροφητικό υλικό, αλλά αυτό το υλικό συσσωρεύεται. Τα συστατικά αυτού του τύπου απορριμμάτων γάτας είναι ο ατταπουλγίτης, ο μοντμοριλλονίτης, ο σεπιόλιθος και η άργιλος από μπεντονίτη ασβεστίου. Λόγω αυτών των αργίλων, τα απορρίμματα που δεν συσσωρεύονται γίνονται πιο δημοφιλή και τα απορρίμματα με τις περισσότερες πωλήσεις.

Αυτή η άμμος γάτας είναι συνήθως κατασκευασμένη από πηλό, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι τύποι απορριμμάτων γάτας που διατίθενται, όπως εναλλακτικές λύσεις με βάση τα φυτά (π.χ. πεύκο, καλαμπόκι, σιτάρι, πολτός τεύτλων και ξύλο).

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των απορριμμάτων γάτας που δεν συσσωματώνονται

Πλεονεκτήματα

1. Οι γέννες γάτας που δεν συσσωρεύονται είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

2. Αυτή η άμμος γάτας αποτελείται από εξ ολοκλήρου φυσικό υλικό.

3. Απορροφήστε τρεις φορές περισσότερη υγρασία σε σύγκριση με τον πηλό.

4. Καταπολεμά την κακοσμία σε συνεχή βάση.

5. Ορισμένες από τις γέννες γάτας που δεν συσσωματώνονται έχουν άρωμα που ενεργοποιείται από την κίνηση.

Μειονεκτήματα

1. Τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται επιτρέπουν στα ούρα της γάτας να φτάσουν στο κάτω μέρος του κουτιού. Επομένως, πρέπει να καθαρίζετε το κουτί μετά από κάθε ούρα.

2. Λόγω της υγρασίας, τα απορρίμματα των γατών που δεν συσσωρεύονται γίνονται βαριά και μερικές μη συσσωρευμένες γέννες κολλάνε στο κουτί απορριμμάτων, γεγονός που προκαλεί ανθυγιεινή.

3. Τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται είναι πιο ακριβά σε σύγκριση με τα άλλα απορρίμματα γάτας.

Εδώ είχαμε κάποια σημαντική συζήτηση για τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται και επίσης δείτε τα κρυστάλλινα απορρίμματα γάτας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Κελάδημακαι Pinterest.

Διαβάστε επίσης: 5 γεγονότα για τις φυλές χάσκι της Αλάσκας

Schreibe einen Kommentar