Απορρίμματα γάτας Clumping εναντίον Non-Clumping: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

1
Απορρίμματα γάτας Clumping εναντίον Non-Clumping: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Σε αυτό το άρθρο, θα έχουμε μια πολύ έμπειρη και σημαντική μελέτη σχετικά με το θέμα του Clumping Litter Cat Vs Non-Clumping απορρίμματα γάτας. Θα μελετήσουμε διεξοδικά ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τις γάτες σας. Θα τα διαφοροποιήσουμε επίσης ανάλογα με τις διάφορες πτυχές, όπως τα οφέλη τους, τη χρήση τους και πολλά άλλα.

Τι είναι το Clumping Litter Cat;

Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει όσους κρατούν τις γάτες ως κατοικίδιο. Παραμένουν πάντα ανήσυχοι για τα ούρα και τα κόπρανα της γάτας τους. Σας βοηθά να αφαιρείτε εύκολα τα ούρα και τα κόπρανα της γάτας και μπορείτε εύκολα να τα εκπαιδεύσετε για τη χρήση του. Περιέχει ένα υλικό που ονομάζεται μπεντονίτης που απορροφά υγρό έως και 10 φορές το βάρος του. Η συσσώρευση απορριμμάτων κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς απορριμμάτων γατούλας. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι ιδιοκτήτες γατών το βρίσκουν πιο κατάλληλο για την αφαίρεση των απορριμμάτων, καθώς μπορούν γρήγορα να αφαιρέσουν σφιχτά μπλοκ.

Τι είναι τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται;

Απορρίμματα που δεν συσσωρεύονται έχει επίσης σχεδιαστεί για να μειώνει την ένταση των ιδιοκτητών της γάτας σχετικά με την πρακτική των ούρων και των κοπράνων της γάτας τους. Σε απορρίμματα που δεν συσσωρεύονται, τα σωματίδια αυτών των απορριμμάτων παραμένουν διαχωρισμένα μετά τα ούρα και τα κόπρανα. Τα σωματίδια δεν συσσωρεύονται μεταξύ τους.

Πλεονεκτήματα από τη χρήση συσσωματωμάτων απορριμμάτων γάτας

Κατά τη χρήση του συσσώρευση απορριμμάτων γάτας έχεις πολλά οφέλη. Καθώς δεν είναι πολύ δαπανηρό και ενώ χρησιμοποιείτε συσσωρευμένα απορρίμματα για τις γάτες σας, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε τα απόβλητα.

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να επωφεληθείτε όταν χρησιμοποιείτε συσσωρευμένα απορρίμματα γάτας.

1. Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός

Εάν χρησιμοποιείτε συσσώρευση άμμου γάτας για τις γάτες σας, είναι πολύ εύκολο και βολικό για εσάς να το έχετε αυτό. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε τα ούρα της γάτας σας. Η συσσωρευμένη άμμος γάτας παγιδεύει τα ούρα πριν το υγρό εισχωρήσει στο κάτω μέρος του κουτιού ούρων.

2. Είναι οικονομικό

Αν και η συσσώρευση απορριμμάτων γάτας είναι ακριβή σε σύγκριση με την άμμο γάτας που δεν συσσωρεύεται, αλλά από άποψη χρήσης, θα είναι πιο ωφέλιμη. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το λερωμένο μέρος των απορριμμάτων χωρίς να σπαταλήσετε το αμόλυντο μέρος.

3. Υλικό που χρησιμοποιείται

Η στρωμνή είναι κατασκευασμένη από πηλό μπεντονίτη. Ο πηλός μπεντονίτη συσσωματώνεται όταν βραχεί και δημιουργεί μια συμπαγή μάζα ξεχωριστή από άλλα απορρίμματα στο κουτί. Επομένως μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολο και βολικό στη χρήση.

Οφέλη από τη χρήση απορριμμάτων που δεν συσσωματώνονται

1. Όχι δαπανηρή

Τα απορρίμματα που δεν συσσωρεύονται είναι ήσυχα φθηνά σε τιμές και τιμές. Έτσι είναι πολύ βολικό στη χρήση. Τα προϊόντα απορριμμάτων για γάτες που δεν συσσωρεύονται μπορεί να είναι φθηνότερα κατά τουλάχιστον 50 τοις εκατό σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προϊόντα που συσσωρεύονται. Δεν είναι σοκ που πολλοί λάτρεις της γάτας συνεχίζουν να αγοράζουν απορρίμματα που δεν συσσωματώνονται.

2. Έλεγχος σκόνης

Τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωματώνονται είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή είναι λιγότερο σκονισμένα σε σύγκριση με τον πηλό. Για αυτό το λόγο, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της γάτας.

3. Χαμηλή Συντήρηση Κόστος

Δεν χρειάζεται να αντικαθιστάτε τα απορρίμματα που δεν συσσωματώνονται σε καθημερινή βάση. Μπορεί να παραμείνει σε καλή κατάσταση στο κουτί ούρων για περισσότερο από μία εβδομάδα. Πρέπει λοιπόν να αγοράσετε λιγότερη ποσότητα για τις γάτες σας.

4. Στις γάτες αρέσει ακόμα

Τέλος, τα απορρίμματα γάτας που δεν συσσωρεύονται εξακολουθούν να αγοράζονται από ιδιοκτήτες γατών των οποίων τα κατοικίδια τα προτιμούν. Τα πήλινα απορρίμματα, τελικά, είναι ελκυστικά στις περισσότερες γάτες.

Ποια απορρίμματα γάτας είναι η καλύτερη επιλογή;

Στο Clumping vs non-Clumping απορρίμματα γάτας, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα που υποστηρίζουν και τα δύο αυτά θέματα. Σε πολλές συζητήσεις και έρευνες, δεν υπάρχει καμία απάντηση που να απεικονίζει ξεκάθαρα την καλύτερη επιλογή για τις γάτες σας. Η επιλογή οποιουδήποτε από αυτά εξαρτάται απόλυτα από εσάς και τις προτιμήσεις της γάτας σας. Πολλές γάτες φαίνεται να προτιμούν τα απορρίμματα που συσσωματώνονται επειδή είναι πιο εύκολο γι ‚αυτούς να σπρώχνουν στην άκρη, αλλά μερικές γάτες προτιμούν τον μη συσσωρευμένο πηλό.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες πληροφορίες και μελέτη σχετικά με τη συσσώρευση και τη μη συσσώρευση απορριμμάτων γάτας. Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με αυτό το θέμα, δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τα φόρουμ κοινωνικών μέσων μας Facebook και Κελάδημα. Και μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Pet Shop μας για να κάνετε την αγορά αυτών των αντικειμένων και μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα σχετικά είδη που χρειάζεστε

Schreibe einen Kommentar